Zmień język


Wielokrotnie zadawano nam pytania, ile przez cały okres swojej działalności sprzedaliśmy sterowników mikroklimatu? Pytanie trochę ogólne, ponieważ produkujemy sterowniki o różnych mocach i wydajnościach. Na polskim rynku, na dużych farmach, pracują również nasze szafy sterownicze, przygotowane pod dedykowane zamówienia.

Jednak przyjęliśmy wyzwanie i policzyliśmy wszystkie urządzenia sterownicze przeznaczone do kontroli klimatu wewnątrz budynków inwentarskich, jakie sprzedaliśmy na polski rynek. Wyszło nam, że gdyby połączyć wydajność wszystkich naszych urządzeń, w czasie rzeczywistym starczyłoby na płynną kontrolę klimatu w zamkniętym budynku inwentarskim dla miliona sztuk trzody chlewnej.

Oznacza to, że prawdopodobnie każdy konsument polskiej wieprzowiny przynajmniej raz w ciągu ostatnich 14 lat zjadł mięso z tucznika wentylowanego przez nasze sterowniki. Warto mieć tego świadomość w obliczu zbliżającego się sezonu grillowego.

(C) ELETOR


0 komentarzy

Dodaj komentarz

Avatar placeholder

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *